• På tilbud!
  • -600,00 kr.
  • Nedsat 600,00 kr.
Grizas

Let kjole i silke og bomuld

910110-S26
1.475,00 kr.
875,00 kr. Nedsat 600,00 kr.
Farve
  • Grå tern
Størrelse
  • S
Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med andre tøjkøb.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det, vi sender, passer.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, måle din barm - som vist på billedet (mål 1) - og indsende målet til os
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet (mål 2 og 3) - og indsende dem til os
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil i alle tilfælde vil være en fordel

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi sender ikke varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til scandinavian@people-fashion.nu

Antal
  Sidste elementer på lager

Let og dejlig kjole i silke og bomulds blanding fra Grizas

Silke - bomulds kjolen har helt fantastisk facon og pasform. Det kan man aldig tage fejl af, kun at købe denne smukke kjole. Modellen egner sig til de fleste figurer. Kjolen apelerer til en kvinde der har størrelses forskel: overkrop mindre end nederse del. Så har man mulighed at undersreje små skulder og gemme større bagdel. Men den er slet ikke dårlig til dig, som har figur op-og-ned.

Det er en dejlig kjole at tage på rejsen til varme lande, imens man har koldere periode i Danmark.

Send os dit barmmål, vi anbefaler dig din størrelse.