Tynd uldgarn grøn

HP-(28/2)-401-64
60,00 kr.
Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med andre tøjkøb.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det, vi sender, passer.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, måle din barm - som vist på billedet (mål 1) - og indsende målet til os
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet (mål 2 og 3) - og indsende dem til os
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil i alle tilfælde vil være en fordel

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi sender ikke varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til scandinavian@people-fashion.nu

Antal

Meget tyndt uldgarn, som løber 1400 meter per 100 gram i klassisk grøn farve

Til dem som har vores hørkort, svarer farven præcis 9(4)

Klassisk betegnelse på denne type garn er 28/2. Garn er stærkt og derfor er fantastisk til kniplinger, alle former for vævning eller som følge tråd til vores hørgarner eller andre garner, som du har på lager. Man kan også strikke det alene ud af et eller med to tråde.

Garnets blødhed er afhængig af om man behandler sin håndværk med lanolin eller lanolins erstatning bagefter. Så det er ikke det blødeste garn til at starte med, men det bliver det. Blødheden er også afhængig af indfarvningen. Det er vigtigt at behandle dette uld med nogle gode vaskemidler og damstryge bagefter. Når det er så gjort, det er ualmindelig lækkert og enormt holdbart håndværk man få.

Hurtig sammenligning

Produkt
Tynd uldgarn Turkis 28/2 Tynd uldgarn babyblå Tynd uldgarn natssort Tynd uldgarn gylden
Tilgængelighed
Pris
60,00 kr.
60,00 kr.
60,00 kr.
60,00 kr.
Beskrivelse

Vask & Pleje

  • Hand wash cold

Vask & Pleje

  • Hand wash cold

Vask & Pleje

  • Hand wash cold

Vask & Pleje

  • Wash cold
Ingen funktioner at sammenligne