Tunikaer

Tunikaer er et populært og alsidigt item, som kan bruges til en lang række forskellige lejligheder, uanset om det er til hverdag eller fest. Hos People Fashion finder du smukke tunikaer i både naturlige farver og spændende mønstre, som passer både til mere klassiske og elegante outfits samt de mere iøjnefaldende og spraglede outfits. Gå ikke glip af at opgradere din garderobe med en lækker tunika i behagelige naturlige materialer fra People Fashion.

Tunikaer fra Grizas og ByBasics i naturmaterialer

Hos People Fashion går vi op i at forhandle tøj, der er skabt med omtanke for miljøet. Derfor forhandler vi blandt andet tunikaer fra populære og anerkendte mærker såsom Grizas eller det danske mærke ByBasics. 

ByBasics er kendt for at producere feminint og elegant tøj i naturlige og miljøvenlige materialer. Grizas skaber også smukke kreationer i naturmaterialer og laver hvert år to omfattende kollektioner i materialer såsom hør og silke. Grizas kollektioner henvender sig til alle typer kvinder, da deres designs er alsidige og aktuelle på tværs af tidens tendenser. Griza repræsenterer dermed en form for slow fashion, som kan bruges uanset, om du har købt et af deres items for 10 år siden eller i går.

 

En lang tunika til den stilbevidste kvinde

Lange tunikaer er ekstra alsidige, da de både kan bruges som en kjole med et par leggings under og kan samtidigt løfte et afslappet look med jeans. Du kan også style din lange tunika med et bælte for at fremhæve dine kurver eller nyde tunikaens lækre oversize fit, der skaber et let og elegant look. En lang tunika er en nem måde at løfte et outfit og gøre det stilet og feminint.

 

Kan man bruge en tunika hele året?

En tunika kan sagtens bruges hele året. En kortærmet tunika kan nemt bruges om efteråret eller vinteren med en fin cardigan over. På grund af tunikaens loose fit kan du også sagtens have en top eller T-shirt under for at holde på varmen, når kulden bider udenfor. En langærmet tunika i lette og åndbare materialer som hør, kan sagtens holde dig kølig og stilet på en varm sommerdag. 

 

På jagt efter den perfekte størrelse? Lad os hjælpe. 

Hos People Fashion forhandler vi tunikaer i størrelser fra XS til 4XL, så der er flatterende tunikaer til enhver kropstype. Er du i tvivl om hvilken størrelse, der passer bedst til dig, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med at finde din drømmetunika, der bliver en permanent del af din garderobe.