• -30%
Uld strik med høj hals i nordisk stil

Færøersk uldtrøje med høj hals i nordisk stil

899,00 kr.
629,30 kr. Nedsat 30%

Håndvask

Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med tøjkøb af andre brands.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det vi sender, passer 99,99%.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til sædvanlige, standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, skal du måle din barm - som vist på billedet. Mål 1 og indsende målet til os;
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet: mål 2 og 3, og mål 4 og 5 indsende ved køb af lange bukser;
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil, i alle tilfælde, være en fordel.

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi ikke sender varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til info@people-fashion.dk

Farve
  • Råhvid
Størrelse
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • 2XL
  • 3XL
Antal
  På lager

Færøersk uldtrøje med høj hals i nordisk stil

Færøers strik i nordisk stil i 100% uld. Modellen har en klassisk facon, med en høj hals og nordisk stil. Modellen er til den lille side. Ulden er ægte uld, så hvis du er sart over uldprodukter, bør du overveje merino uld fra ByBasic eller Woolhaouse. 

Produktoplysninger

1 Varer

Hurtig sammenligning

Produkt
Uld strik med høj hals i nordisk stil Færøersk uldtrøje med høj hals i nordisk stil Rummelig uldbluse med rund hals i orange Rummelig uldbluse med rund hals - unika Baggy bronze farvet busseronne i merinould Baggy busseronne i merinould - unika Tynd cardigan i merino uld råhvid Tynd cardigan i merino uld
Availability
Pris
899,00 kr. -30% 629,30 kr.
899,00 kr.
899,00 kr.
899,00 kr.
Beskrivelse

Håndvask

Håndvask eller uldprogram

Ingen funktioner at sammenligne