Badelagen Hammam mørk stribe 100x200 cm

  Badelagen Hammam mørk stribe 100x200 cm

  465,00 kr.
  Størrelsesguide

  Størrelsesguide for tøj

  Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med andre tøjkøb.

  Nej, det er ikke håbløst!

  Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det, vi sender, passer.

  Det er meget simpelt:

  Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, måle din barm - som vist på billedet (mål 1) - og indsende målet til os
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet (mål 2 og 3) - og indsende dem til os
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil i alle tilfælde vil være en fordel

  Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

  Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

  Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi sender ikke varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

  Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til scandinavian@people-fashion.nu

  Farve
  • Mørk hamam
  Antal
    På lager

  Hammam badelagen i cotolin (hør og bomulds blanding)

  Mellem tynd badelagen, størrelse 100x200 er fantastik til strand, som rejse håndklæde eller vinterbader badelagen. 

  Selvom det er et relativt tyndt badelagen er tørre-effekten ikke til at tage fejl af. Cotolin er sammensat materialer, som består af hør og bomuld. Hørren suger op til 70% af sin egen vægt i væde, før det føles vådt og lige så hurtigt frigiver fugten. Derfor dette badelagen suger og tørrer ekstremt hurtigt. 

  Alternativt kan den også bruges som et lille tæppe.

  OBS! Håndklæde er ubehandlet, så derfor vil miste ca. 7% i længde

  Produktoplysninger

  10 Varer