Textillita

Bageklæde i hør

AG-BK-2
60,00 kr.
Farve
  • Råhvid
  • Melange
  • Store-striber
Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med andre tøjkøb.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det, vi sender, passer.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, måle din barm - som vist på billedet (mål 1) - og indsende målet til os
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet (mål 2 og 3) - og indsende dem til os
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil i alle tilfælde vil være en fordel

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi sender ikke varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til scandinavian@people-fashion.nu

Antal

Bageklæde i hør 60x60

Når gærdejen skal hæve, bruger de fleste i dag et almindeligt viskestykke til at dække dejen med.

I gamle dage brugte bondekonen altid et bageklæde i hør, når hun dækkede dejen af for at sætte den til hævning. Hun fugtede klædet og lagde den over dejen. Dejen kunne nu hæve uden at tørre ud og kunne samtidig ånde. Bageklædet blev også brugt, når det færdigbagte brød skulle modnes. Brødet blev svøbt ind i et let fugtigt klæde og lagt til side til næste dag.

Hør har været kendt i 2000 år som et antiseptisk materiale. Det gør, at der ikke vokser bakterieflora i forbindelse med klædets kontakt med dejen.

Bageklædet er også dekorativt, når det duftende nybagte brød skal serveres.

P.s. En rigtig god gaveidé – nemt at sende med posten.