Textillita

Cardigan-tunika i habit uld

DNP-2020-15
1.250,00 kr.
Farve
  • Rød
Størrelse
  • S/M
Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med andre tøjkøb.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det, vi sender, passer.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, måle din barm - som vist på billedet (mål 1) - og indsende målet til os
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet (mål 2 og 3) - og indsende dem til os
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil i alle tilfælde vil være en fordel

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi sender ikke varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til scandinavian@people-fashion.nu

Antal
  Sidste elementer på lager

Skjorte tunika fra avantgardist designer Diana Paukstyte.

Modellen er udført i habit uld, som falder rigtig flot og ikke krøller. Skjorte kan bruges på alt mulige forskellige måder. Som midi kjole, som overdel, open cardigan – you name it.

Model findes kun et størrelser S/M som kan rumme fra stor S op til lille L. Du skal være fra 164 cm høj for at bære denne model, skulder kan være smalle da denne model har reglen skulder. Vores model, som vi har taget billeder er 174 cm og bruger størrelse S/M. Hun har brede skulder og stor barm. Skjorten ser bare så flot ud på hende. Kan du spejle dig med hendes type, så vil den se lige så flot ud på dig som på hende.

Normal denne model koster 1.795 kr., grunden til denne god pris er, at dette er en kollektionsprøve.

Hurtig sammenligning

Produkt
Klassisk cardigan i yeak uld Denim inspireret hør jakke
Tilgængelighed
Pris
1.245,00 kr.
1.249,00 kr.
Beskrivelse

Vask & Pleje

  • Hand wash normal
  • Iron normal
Ingen funktioner at sammenligne