Grizas

Let luftig bluse i silke-bomuld

51914-S28-2
995,00 kr.
Farve
  • Sort
  • Bronza brune
  • Army grøn
  • Grå
Størrelse
  • 3XL
Størrelsesguide

Størrelsesguide for tøj

Det usædvanlige ved vores størrelsesguide for tøj er, at den faktisk ikke rigtigt findes. Når vores brands producerer tøj i naturmaterialer, krymper de færdige produkter forskelligt i indfarvningsprocessen alt efter indfarvning og materialer. Vi har modeller, som er velegnede til store kvinder og til små. Af den grund har vi modeller, som har ret store afvigelser fra den størrelse, som du er vant til at forholde dig til i forbindelse med andre tøjkøb.

Nej, det er ikke håbløst!

Vi har fundet en løsning, som fungerer usædvanlig godt for vores kunder, og derfor har vi næsten ingen returvarer og meget tilfredse kunder, fordi det, vi sender, passer.

Det er meget simpelt:

Når du køber tøj, skal du vælge den størrelse, som du mener, du skal have i forhold til standart størrelsesguide. Derefter – ikke nødvendigvis samtidig, kan du:

  • hvis du køber overdel eller kjole, måle din barm - som vist på billedet (mål 1) - og indsende målet til os
  • hvis du køber bukser eller nederdel, måle dit taljemål og hoftemål –som vist på billedet (mål 2 og 3) - og indsende dem til os
  • at indsende din højde og figurtype (pære, æble, op-og-ned, timeglas) vil i alle tilfælde vil være en fordel

Du skal måle til, ikke løst eller stramt. Mål et par gange for at få samme mål.

Denne proces er ikke obligatorisk, men anbefales og vil spare dig fra at forkøbe dig med noget, som ikke passer, og fra unødvendig tur – retur på posthuset.

Uanset kontakter vi dig efter bestilling for at høre nærmere til dine mål, for vi sender ikke varen blindt. Vi vil gerne have, at du oplever den personlige service, du betaler for.

Er du i tvivl, så ring til vores service på 22584868 eller skriv til scandinavian@people-fashion.nu

Antal
  Sidste elementer på lager

Let og luftig bluse fra Grizas i silke og bomuldsblanding med struktur

Rigtig dejlig facon til varm sommer. Stoffet er helt fantastisk til det varme sommerdage. Det krøller ikke og krymper ikke i vask. Modellen er æbleformet og har en rigtig god pasform. Størrelse er normal, men vi anbefaler altid at sende sit barmmål, så vi tjekker om det vil fungere for at undgår unødvendige forsendelser. 

Hurtig sammenligning

Produkt
Flagermusbluse Flagermusbluse i splash print Asymmetrisk bæk og bølge bluse
Tilgængelighed
Pris
989,00 kr.
989,00 kr.
989,00 kr.
Beskrivelse
Ingen funktioner at sammenligne