Sutsko og hjemmesko

Sutsko, hjemmesko, hjemmefutter - kært barn har mange navne, og dette med god grund. De fleste køber hjemmesko for at holde deres fødder varme, men sutsko er også en god måde at skåne din krop mod stød, når du går rundt derhjemme. Hos People Fashion kan du finde et stort udvalg af hjemmesko i uld til både mænd og kvinder. 

Gode grunde til at investere i hjemmesko

Du kan af flere gode grunde investere i et par hjemmesko: 

 

  • Hold dine fødder varme: Hjemmesko er en eminent måde at holde dine fødder varme på. Når ens fødder er varme, holder man generelt bedre på kropsvarmen. På en kold vinterdag er det skønt at kunne hoppe i et par lune sutsko. 
  • Skån din krop: Hjemmesko kan også fungere som stødabsorberende i mere eller mindre grad afhængigt af, hvilken sål de har. Særligt klinkegulve eller betongulve er hårde at gå på i strømpefødder, og her vil hjemmesko give et dejligt blødt underlag. 
  • Spar penge på sokker: Når du bruger hjemmesko, slider du ikke dine sokker op lige så hurtigt, som du ellers ville. 
  • Skru op for sikkerheden: Mange hjemmesko bliver produceret med en skridsikker sål, som giver dig ekstra tryghed, når du bevæger dig rundt derhjemme. 

 

Varmegaranti med uldhjemmesko fra People Fashion

Hos People Fashion forhandler vi lækre, bamsede uldhjemmesko i enten 100% lammeuld eller 100% kameluld. Både lammeuld og kameluld er naturlige og fleksible materialer, der har fantastiske varmende og temperaturregulerende egenskaber. Det betyder, at hjemmesko af kamel- eller lammeuld holder sørger for, at dine fødder er varme samtidig med, at de kan ånde. 

 

Hvad skal jeg være opmærksom på, inden jeg køber sutsko?

Når du køber sutsko lavet af naturlige materialer såsom uld, giver de sig i takt med, at du bruger dem. Derfor kan du med fordel købe dine hjemmesko i en størrelse mindre, end du plejer, da de bliver en smule større med tiden. 

 

En sutsko der passer til dine behov

Ønsker du bamsede hjemmesko, der holder dig varm, men ikke nødvendigvis holder i flere år, kan du sagtens købe en billigere og mere blød hjemmesko. Ønsker du derimod en hjemmesko, der kan holde til en masse bevægelse og til at blive brugt ofte, kan du med fordel købe en hjemmesko med remme og en støttende sål. 

 

Find din næste hjemmesko hos People Fashion.