Organiske sko

Organiske sko

Vi er en af de få forhandler af organiske håndsyede kromfri sko fra Trippen i Danmark.

Vores butik køber ind sko, som er produceret decideret i vegetabilsk garvet læder, som er tunge metaller fri.
Trippen tilbyder hel vifte af lædertyper, men vi vælger kun organisk kromfri læder til vores sko. Solen er lavet ud af genbrugs gummi, som er meget holdbart og er svær at gå ned. 
 
Hvis vi ikke har størrelser på lager, er sko bestillingsvarer og det tager ca. 14-20 dage for at få tilsendt til butikken.
Hvis du finder en model på nettet, som du er held vild med, og vi ikke har den på vores udvalg, er du velkommen til rette henvendelse til os – vi bestiller gerne dem for dig.
Husk, at selv om du betaller for sko via dit kort, opkræver vi ikke penge fra din konto, før sko er leveret til dig, så du kan rolig betalle for det.
Det er favorabelt for dig at benytte en dansk forhandler så er du fuld dækket ind af købelov, reklamations- og fortrydelsesret, samt sparer store forsendelses omkostninger til Tyskland, hvis sko ikke passer.

Sko farve. Som udgangspunkt tilbyder vi sort og rød farve som standartfarve. Ønsker du en anden farve, ska du blot lægge i kurv den sorte model og skrive os omkring ønskede farve, vi sender dig et link med valgmuligheder.